Brenergie Opslag

Zonnepanelen installatie

Energie als een service (EAAS)

Energiemanagement van Brenergie

Brenergie is een expert op het gebied van verduurzaming voor bedrijven. Als gevolg daarvan is energie als een service ontstaan. Hierdoor krijgen consumenten en bedrijven op lange termijn garanties. Bovendien regelen we met Brenergie EaaS alles rondom projecten, zodat je volledige controle hebt over hoe de assets werken en hoeveel geld je ermee kunt verdienen.

Met onze ‘Energie als een Service’ dienst bieden wij bedrijven een totaalplaatje als het gaat om energiemanagement. Dit is ideaal voor bedrijven die geen omkijken willen hebben naar hun duurzame investering.

Enkele dingen die bijvoorbeeld in de management kunnen zitten zijn zonnepanelen, energieopslag en laadoplossingen.

Ampifarm energieopslag
Ampitower energieopslag

Eaas: wat en waarom?

Energy as a Service (EaaS) stelt bedrijven beschikbaar om te profiteren van de voordelen van energieopslagsystemen en zonnepanelen, zonder grote initiële investeringen. Bij EaaS neemt Brenergie de volledige verantwoordelijkheid op zich voor het ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en beheren van deze systemen op locatie van het bedrijf. Dit betekent dat bedrijven kunnen profiteren van duurzame energie en kunnen besparen op energiekosten, zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud en de prestaties van de systemen.

EaaS-oplossingen worden steeds populairder bij bedrijven vanwege de vele voordelen die ze bieden. Allereerst kunnen bedrijven besparen op energiekosten en hun CO2-uitstoot verminderen, waardoor ze bijdragen aan een schonere toekomst. Bovendien bieden EaaS-oplossingen bedrijven een eenvoudige en stressvrije oplossing, waarbij de externe partij de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt voor het ontwerp, de financiering, het onderhoud en de prestaties van de systemen. Dit betekent dat het bedrijf zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten en geen zorgen hoeft te maken over de duurzame energievoorziening.

EaaS-oplossingen worden op maat gemaakt voor elk bedrijf en bieden flexibiliteit en gemak bij het overstappen op duurzame energie. Hierdoor kunnen bedrijven hun duurzaamheidsdoelstellingen bereiken en tegelijkertijd kosten besparen. Kortom, EaaS is de ideale oplossing voor bedrijven die willen profiteren van duurzame energie, zonder grote investeringen en zorgen over het ontwerp, de financiering, het onderhoud en de prestaties van de systemen.

Wil je ook verduurzamen?

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.