Brenergie Opslag

Zonnepanelen installatie

Duurzame (br)energieopslag

Klanten geven ons een 4,9

Brenergie kwaliteitsgarantie

Specialist in maatwerk

duurzame leverancier

Energieopslag doe je met:

"De tower"

Ampitower energieopslag

"De farm"

Ampifarm energieopslag
Ampitower cabinet

Energieopslag voor bedrijven

Duurzaam energie opslaan voor bedrijven dat is zeker mogelijk (met andere woorden energieopslag)! Bij Brenergie zetten we ons in om energie opwekken en opslaan betaalbaar en rendabel te maken voor bedrijven en particulieren. Waar het jaren geleden nog ondenkbaar was om een fabriek of bedrijfspand volledig duurzaam te voorzien van energie is dat vandaag de dag wel anders. Door vernieuwing in de duurzame energiebranche is duurzaam energie opwekken voor bedrijven zelfs een extra inkomstenbron geworden. Je doet het dus niet alleen voor een betere wereld en klimaat, maar ook voor je eigen portemonnee. Daarnaast verhoogt zo’n investering de waarde van je pand ook nog eens. Kies voor Brenergie als je op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid. Samen verbeteren we de wereld en zorgen we voor een extra inkomstenbron voor je bedrijf.

Energie opslaan met zonnestroom van brenergie

We leveren niet alleen energieopslag om je bedrijf duurzaam te maken. Daarnaast kun je ook met de zonnepanelen van Brenergie je stroom op een duurzame manier opwekken. Samen met de energieopslag is dit een gouden combinatie. Je bent totaal onafhankelijk van de aanvoer van energiebedrijven, en je kunt er ook nog eens mee verdienen. Naast zonnepanelen kun je bij Brenergie ook investeren in een laadoplossing van CubeCharging. Ook deze is te gebruiken met de opslag van Brenergie. Wil je je bedrijf van top tot teen verduurzamen? Neem dan een kijkje op onze zonnestroom website.

We garanderen daarnaast de kwaliteit van onze duurzame producten door onze eigen kwaliteitsgarantie. We leggen je alles uit over deze garantie in de aparte pagina.

Energieopslag zonnepanelen

Wil je ook verduurzamen?

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.