Brenergie Opslag

Zonnepanelen installatie

duurzaam met brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Brenergie kwaliteitsgarantie

Specialist in maatwerk

duurzame leverancier

waarom is het duuraam?

Batterijen en energieopslagsystemen zijn een belangrijk onderdeel van de transitie naar duurzame energie en spelen een belangrijke rol bij het verminderen van de impact van klimaatverandering.

Ten eerste kunnen batterijen en energieopslagsystemen helpen bij het opslaan van de energie die door zonnepanelen wordt opgewekt. Dit is een belangrijk aspect van de overgang naar duurzame energie, omdat zonne-energie onvoorspelbaar is en afhankelijk is van de weersomstandigheden. Door de opslag van energie kunnen we zonne-energie op elk moment van de dag gebruiken, ongeacht of de zon schijnt of niet. Dit vermindert onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en vermindert de uitstoot van broeikasgassen.

Ten tweede kunnen batterijen en energieopslagsystemen ook helpen bij het stabiliseren van het elektriciteitsnet. Door de opslag van energie kan er een constante stroom van elektriciteit worden geleverd, zelfs als de vraag hoog is en het aanbod laag is. Dit kan black-outs voorkomen en het netwerk veerkrachtiger maken, wat onmisbaar is in tijden van buitengewone weersomstandigheden.

duurzaam brenergie
duurzaam brenergie

werken aan net-zero

Het klimaatakkoord, dat in 2015 in Parijs werd aangenomen, is een wereldwijd akkoord dat tot doel heeft de opwarming van de aarde te beperken tot ruim onder de 2 graden Celsius vergeleken met het pre-industriële niveau. Om dit te bereiken, moeten overheden, bedrijven en burgers samenwerken en actie ondernemen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Bedrijven en particulieren spelen een belangrijke rol bij het verminderen van de CO2-uitstoot. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun energieverbruik verminderen door energie-efficiëntie te verbeteren en gebruik te maken van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen. Particulieren kunnen hun huizen isoleren, energiezuinige apparaten gebruiken en kiezen voor duurzame vervoerswijzen zoals fietsen en elektrische auto’s.

Brenergie is een leverancier van duurzame goederen zoals zonnepanelen, laadpalen, batterijen en energieopslagsystemen. Brenergie draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot door duurzame oplossingen te bieden voor energieopwekking en -opslag. Door gebruik te maken van zonnepanelen en energieopslagsystemen kunnen particulieren en bedrijven hun energierekening verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan het verminderen van de CO2.

wil je ook verduurzamen?

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.